skyltsöndagMysigaste dagen på länge. Eller, mysigaste dagen sedan igår, som också var mysig. Var ute hela dagen, först med mamma & sen med några fina vänner. Synd att inte alla andra kunde vara med, det hade vart så kul om allihopa umgåtts, men det finns ju fler tillfällen.

Bild 1.Lite oseriös sådär, vi satt och väntade på Lisa som kom med bussen.
Jacka från H&M ny! Halsdukens är min systers från Indiska. Strumpbyxor, grå klänning, converse, vantar, kofta. Körde lagerpålager rakt igenom.
Bild 2. Det fanns så många fina ljus. Jag är väldigt fascinerad av sånahär bilder. Tycker det är otroligt fint.
Bild 3. Amanda + Amandas hund. Hur söt?

Imorgon är det första december. Det betyder julkalender, lussekatter och julfeeling. Jag & mina vänner har dessutom bestämt att vi ska julpynta våra skåp i skolan. Kommer bli hur fint som helst. Ska försöka släpa med mig kameran så ni får titta. Nu ska jag sova. Godnatt!
PHOTOS | | 3 kommentarer |

snabba på

Sitter med en t-shirt som säger i love Hawaii, lovat min syster att köpa fika av henne på torget mellan klockan ett & två. Känns som att jag borde snabba på lite. Smink & kläder nästa! Håller med det Blondinbella skrev om att bloggare gör världen mer sen. Det gör vi verkligen. Istället för att snabba på lite & göra mig iordning sätter jag mig och skriver om det. Haha, det är rätt galet egentligen.
EVERYTHING ELSE | | 4 kommentarer |

Första advent1. Känner ni igen mig? Mörkhårig utan smink, det är knappt jag känner igen migsjälv. Men jag saknar faktiskt hårfärgen.
2. Jessica. Min lilla julängel, vilket bedårande leende, eller? ;)

Första advent idag, första december imorgon, andra december och min namnsdag på tisdag. Det här kommer bli en bra vecka känner jag på mig. Sökt igenom datorn på gamla bilder och eftersom jag inte orkar fota nya just nu bjuder jag på dessa från förra året. Fotade runt den 15e december, när jag precis fått min kamera. Tycker faktiskt bilderna är grymma för att vara första gången jag använde kameran, jag gillar färgerna och känslan bilderna ger. Kvaliten är kass eftersom vår dator kraschade strax efter det här och jag hade inte hunnit lägga över dessa bilder på den externa hårddisken. Så himla synd, men som tur var hade jag lagt upp dem på bilddagboken så jag kopierade tillbaka alla bilder igen, dock med minskad storlek och kvalité, men jag är ändå glad att jag har kvar mina aldra första bilder med min Nikon d40.
Dagens planer blir en runda på stan, det är skyltsöndag. Kanske träffa lite vänner, köpa julkakor av min syster som säljer på torget och bara titta på alla fina lampor som är uppsatta i nästan hela staden. Vad ska ni själva hitta på idag? Puss
| | En kommentar |
Upp