Första advent1. Känner ni igen mig? Mörkhårig utan smink, det är knappt jag känner igen migsjälv. Men jag saknar faktiskt hårfärgen.
2. Jessica. Min lilla julängel, vilket bedårande leende, eller? ;)

Första advent idag, första december imorgon, andra december och min namnsdag på tisdag. Det här kommer bli en bra vecka känner jag på mig. Sökt igenom datorn på gamla bilder och eftersom jag inte orkar fota nya just nu bjuder jag på dessa från förra året. Fotade runt den 15e december, när jag precis fått min kamera. Tycker faktiskt bilderna är grymma för att vara första gången jag använde kameran, jag gillar färgerna och känslan bilderna ger. Kvaliten är kass eftersom vår dator kraschade strax efter det här och jag hade inte hunnit lägga över dessa bilder på den externa hårddisken. Så himla synd, men som tur var hade jag lagt upp dem på bilddagboken så jag kopierade tillbaka alla bilder igen, dock med minskad storlek och kvalité, men jag är ändå glad att jag har kvar mina aldra första bilder med min Nikon d40.
Dagens planer blir en runda på stan, det är skyltsöndag. Kanske träffa lite vänner, köpa julkakor av min syster som säljer på torget och bara titta på alla fina lampor som är uppsatta i nästan hela staden. Vad ska ni själva hitta på idag? Puss
| |
#1 - - Ebba:

du va fin som brunett :D

Upp