EN VIDEO (!!!!!!)


Folk har efterfrågat videobloggar flera gånger så jag tänkte att det kunde vara dags. Såg en tjej för några dagar sedan som gjorde en videoblogg med höstfavoriter från hennes garderob, så jag blev lite inspirerad att filma den här videon. Jag visar upp favoriterna ur min garderob. Hade filmat ett litet intro men videon blev alldeles för lång, så nu börjar den bara pang på liksom. Haha, jag hör verkligen hur grov min värmländska är när jag ser mig själv på film. Och det var första gången jag filmade så försök att inte skratta för mycket åt mig, okej? Haha! Videon är filmad med min macbook så kvalitén är inte jättebra.
BEA | |
#1 - - Anonym:

tack ! :D

#2 - - Sofia:

svar: jag är kär i Monki!

#3 - - lydia:

tack!:D

fin blogg:)

#4 - - Bukurije:

Virkelig fin blog. Mange inspirerende billeder (:Bukurije

http://liloemini.blogspot.com

#5 - - awwiee:

Har du någon nära som inte är vid livet längre? Berätta gärna om det på min blogg. tusen kramizar (=

#6 - - Ebba:

Något är fel med inlägget ovan :/ Man kan inte kommentera (eller ens komma in på kommentars-sidan + bloglovin'-sidan) inlägget "We no speak americano"... Älskar outfiten i alla fall :) Ha det gött!

#7 - - Valentina:

Oh, tunikan från KappAhl vill jag ha! Hur mycket kostar den? Och finns den kvar i butik tro?

Fin blogg :)

#8 - - Julia:

SV; Förlåt för sent svar, har haft mycket att ordna upp i mitt liv under de senaste veckorna..

Jag försökte tänka mig in i vad toppen kunde matcha till och man kan ju ha den under transparenta skjortor, även under väldigt pösiga linnen och det funkade prima bra! :)Hoppas allt är bra med dig iallafall?

#9 - - Anonym:

kul att ha kunnat inspirera någon! ;)

Upp