INSTAGRAM WHILE THE CAMERA'S BROKE


I torsdags öppnade Lager 157 i Karlstad, och i fredags drog jag och Maja dit innan skolan. Det fanns så otroligt mycket fint, till superbra priser! Egentligen ska jag hålla hårt i pengarna nu inför Berlinresan om en månad, men jag kunde inte motstå, så tre plagg och två andra grejer fick följa med hem! Idag startade jag dagen med en second hand-runda, och fick dessutom med mig ett par ormskinnsmönstrade jeans hem. Så nöjd! Någonting jag är mindre nöjd med är det ni kan se på sista bilden - min kamera har gått sönder!
Jag är verkligen helt förstörd över detta, för utan kamera kan jag inte blogga, och utan kamera kan jag framför allt inte fånga alla roliga stunder i Berlin! Har jag superdupertur går den att fixa, men det ser inte så ljust ut! Fan!
EVERYTHING ELSE | |
#1 - - Alexandra:

Ja! Shoppa second hand, finns massor med fint. Min favoritaffär var Alex som ligger på Rosa-Luxembourg Strasse. Där var det inte lika hysteriskt som på ex de humana som finns, utan här var det utplockat och massa fina saker. Man behövde inte rota längre för att hitta något, och dyrt var det inte heller. Har ni mycket tid så tipsar jag om alla stora second hand affärer, vet inte exakt var alla ligger nu men googla lite så hittar du. Gå runt på Bergmannstrasse i Kreuzberg, supermysig gata. Stanna där och ät på Huong Que, Bergmannsstr 96. Bäst vietnamesiska maten (liknar typ thaimat) jag ätit någonsin, för bara 7 euro. Shoppa kring Hackecher Markt, det är fint där. Åk till förintelsemonumentet. Var tyvärr inte ute där men det är 16 årsgräns på vin och öl så drick på! Det är inte heller svårt att beställa drinkar. Planka inte på tunnelbanan, de kom på mig och det kostade 40 euro. Låter inte så mycket kanske men det förstörde typ hela dagen. Det var väl det! Ha sjukt kul! Kram!

#2 - - Linda:

Hej!Har ett tag vart ute efter en USA hood och kom in på din blogg där jag ser att du har en, du vet inte vart man kan få tag i en idag, eller har du möjligtvis planer på att sälja din? Tacksam för svar på mailen, mvh Linda

Upp