2012

 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gjorde säkert en hel del, men det jag framförallt kommer på är att jag faktiskt fyllde arton, och fick göra allt vad det innebär. Hade ett riktigt sommarjobb som jag fixat helt själv, skrev in mig på körskolan och tog lektioner, började trean, gick på krogen osv. 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag vet inte riktigt om jag hade några nyårslöften, snarare mål som jag faktiskt lyckats relativt bra med. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, som tur är!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Norge, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Belgien, Österrike, Kroatien
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Ett roligt jobb, en lägenhet och körkort, framförallt!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Är så dålig på att minnas specifika datum.
8. Vad var din största framgång 2012? Att jag har varit mycket mer social än jag brukar skulle jag säga. 
9. Största misstaget? Försöker att inte gräva ner mig i det förflutna, men visst, jag har gjort misstag i år. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, tack för det!
11. Bästa köpet? Skulle nog säga min jacka från Zara. Har änvänts varje dag sedan den köptes. 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, helt klart! Även fest och mat kostade några slantar!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och min familj såklart!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Gangnam Style, haha, och allt från Glee och Petra Marklund!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hela våren och sommaren var jätteglad, med vissa undantag när tråkiga saker hände. Hösten var bra till en början, men har varit stundtals jobbig. Ni vet hur det blir när man är stressad! Men överlag gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, helt klart! En jobbig förkyldning sedan slutet av september satte rejäla käppar i hjulet, och jag har inte blivit kvitt den än riktigt. Men snart ska jag vara back on track!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre ångestfylld tror jag. Får alltid panik över saker, skolarbeten tillexempel. 
18. Hur tillbringde du julen? Jag hade en jättefin jul med min familj och närmsta släkt. Den var lugn och mysig, väldigt traditionell med Kalle Anka, köttbullar, sill och jultomten. Kunde inte önskat mig någonting mer1
19. Blev du kär i år? Nej, tyvärr får man väl säga. 
20. Favoritprogram på TV? Den största upptäckten var definitvt Glee, jag fullständigt älskar det! Även Pretty Little Liars som jag upptäckte i förrgår och redan tagit mig igenom första säsongen. Sedan blev det mycket Gossip Girl, Svenska Hollywoodfruar och Big Brother (haha, så jäkla otippat, men jag älskade det)! 
21. Bästa boken du läste i år? I ärlighetens namn har jag inte hunnit/orkat läsa någonting i år förutom på sommarlovet. Då läste jag "If you have to cry, go outside" av Kelly Cutrone, som var väldigt inspirerande. Det är den jag kommer på just nu. 
22. Största musikaliska upptäckten? Är tyvärr inte en musikmänniska. I år har jag framförallt lyssnat på musikalmusik (är en total geek). Storfavoriten har nog ändå varit Petra Makrlunds nya 'Inferno' - fantastisk!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig en klocka, vilket jag fick, men sedan pajade min kamera och jag bytte klockan mot en ny. Satsar på klocka nästa år! 
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, jo, men det var väl klockan då! 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag fyllde 18 och hade en jättemysig födelsedag. Först gick jag förstås i skolan till klockan fem, men mina kompisar hade skrivit ut massa bilder på mig och satt upp i hela skolan, sedan överraskade min familj mig och vi gick ut och åt på en fin restaurang, och jag fick mitt första lagliga glas vin. Dessutom var det kortbyxväder trots att det var den 27 mars. Perfekt för att vara en vardagsfödelsedag helt enkelt. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Körkort, en lägenhet, ett jobb, mer träning och lite kärlek kanske. Men herregud, jag ska inte klaga, jag har haft ett jättebra år ändå!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Svart, svart, svart! 
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner och min fantastiska familj, roliga resor, och lite min egen inställning till livet också. Bara jag själv kan bestämma hur jag ska må!
30. De bästa nya människorna du träffade? Det här har inte varit ett år då jag träffat så många nya människor. Trivs jättebra med människorna som finns i mitt liv just nu och hoppas att det kommer fortsätta så länge!
EVERYTHING ELSE | |
Upp