MCQUEEN

Folk undrar vad jag önskar mig i 18-årspresent, och här har ni svaret: den här Alexander McQueen-väskan. Kom igen nu, ni vet att ni vill ge mig en present för 10 000 kr!? Hur som helst är det här drömväskan nummer ett, hur fin är den?

NEW DO

Så här kort hår har jag inte haft sedan jag var liten, men jag gillar det.

GREEN LEGS

Nya byxor! Har dem på mig idag och kan inte riktigt bestämma vad jag tycker om dem. Snygga eller fula? Har lite problem med sömmen rakt över benen nämligen.
Dagens mission är att skriva klart en psykologianalys, som ska in imorgon. Jag är inte ens i närheten av klar, och kommer hem från skolan klockan sex. Kommer bli en lång kväll.

CUT OUTS

Älskar cutout-deteljaerna på den här blusen. Så sjukt snyggt! Skulle inte tacka nej till den här, dock har jag lite svårt att tänka mig hur den ser ut på, men snygg förhoppningsvis! Kommer från Gina Tricot för er som är intresserade!

GRATTIS SANDRA 18 ÅR!

En efter en börjar mina kompisar fylla 18 år, och det känns så himla grymt. Att vi alla snart är vuxna liksom?
Idag är det iallafall Sandras tur.
Sandra är min bästa kompis, och vi har känt varandra sedan vi gick i nian. Hon är alltid så himla glad och positiv, och hon kan alltid få en på gott humör. Sandra älskar shopping lika mycket som jag gör, men hon är mycket mer färgglad och rolig i sin klädstil (som ni kanske ser på bilden). Vet inte riktigt hur jag skulle klara mig utan Sandra, vi har alltid så himla roligt ihop. Även om vi bara sitter på tåget eller i min soffa och knappt säger ett ord, så känns det alltid bra att va med henne.
För nästan ett år sedan var vi i London tillsammans, och det var mitt livs hittills roligaste resa. Jag hoppas att vi kan åka tillbaka dit snart igen (eller kanske flytta dit om ett par år). Iallafall, GRATTIS SANDRA, du är bäst!

DIANA

Fyller år om 40 dagar. Den här står rätt högt upp på min önskelista. En Diana Mini. Så himla grym!

GIVE ME SOMETHING TO DIE FOR

Kan vara den finaste jackan jag sett i hela mitt liv. Bilderna gör den inte rättvisa, och den är så sjukt snyggt på. Står absolut högst upp på min inköpslista, jag bara måste måste måste ha den! Kommer från Lindex och kostar 599 kr. Vill inte ens tipsa er om den, för jag vill inte att någon jag känner ska hinna köpa den före mig (då förstår ni hur mycket jag älskar den). 60-tals-stilen är helt underbar, och någonting jag absolut ska försöka satsa på nu i vår.

VELVET MARTENS


Typ de vackraste skor jag någonsin skådat. Min mamma har visserligen lovat mig ett par Martens, men jag tror inte hon tycker sammetsmodellen kvalar in under "användbar vintersko". Synd.

RSS 2.0