NEW JACKET BLUE SHORTS

Vet att det inte funkar så bra med stående bilder i bloggen, men det får gå ändå. Så här såg jag ut en dag i Berlin. Jackan är ett fynd från H&M. Den kom från Marni för H&M-kollektionen ni vet, och blev sedan en del av det fasta sortimentet av någon konstig anledning (för det står inte Marni i den). Hur som helst fick jag ge 20 euro för den, vilket är så galet billigt. Supernöjd!

BERLIN pt 3

Lite mer Berlin!

AND THEY SAY SHE'S IN THE A-TEAM

Topp New Yorker / Skor Din Sko / Väska H&M
Så här ser jag ut idag, när jag bland annat varit och ätit morsdagslunch med familjen. Nu blir det back to studies, även om jag hellre skulle legat och solat, vad gör ni denna söndag? Puss!

UPDATE

Jag märker att mina inlägg under veckan inte har laddats upp, men nu är problemet fixat, och jag har laddat upp lite åt er! Mer kommer, stay tuned, idag hinner jag tyvärr inte för jag har tre uppsatser som ska skrivas, ett prov som ska pluggas till och två muntliga redovisningar som ska förberedas, allt ska vara klart tills på tisdag, kul!

BERLIN pt 1

Lite bilder från början av vår Berlinresa. Mest flygplan och mat dårå. Började resan med tåg till Göteborg, buss till Landvetter, där vi chillade lite på Espresso House innan det var dags att boarda! Flygresan gick bra och var sjukt kort (bara en timme). Framme i Berlin drog vi direkt från hostellet till en vietnamesisk restaurang där vi åt asgod mat, drack världens starkaste drinkar och shottade med ägaren. Har inga bilder därifrån, men jäklar vilken bra start på resan! Sista två bilderna är från världens godaste frukost (som vi åt 3/5 dagar).

OMBRE SHORTS

Har självklart glömt bort vilken sida dessa kommer från, men är det inte typ världens mest perfekta shorts?

AUF WIEDERSEHEN BERLIN

HOLA AMIGOS, I AM BACK! Okej, inte ett ord tyska i den meningen, men ni fattar! Jag är hemkommen från Berlin och jag har haft det superbra! Vi har hunnit med allt från chillande vid Berlinmuren till partynätter på en takterass på femtonde våningen, med utsikt över soluppgången över Berlin. Kort sagt - grym resa, men det är riktigt skönt att vara hemma igen! Ska bjuda på en hel del bilder hade jag tänkt, och kanske någon liten filmsnutt också! Just nu måste jag dock plugga, att resa bort i fem dagar under den värsta pluggtiden på året var inte supersmart. Filosofiuppsats, rättkunskapsuppsats och psykologiuppsats varvas med en hel del annat, bara att sätta igång alltså!

TODAY IS THE DAY

Kameran är inköpt, väskan är packad. Ska bara klara av ett nationellt prov i tyska, en mattelektion och en psykologilektion, sedan rullar vi iväg mot Berlin!

Plus att det idag är exakt en månad kvar till sommarlovet! Livet kan inte bli mycket bättre just nu!


GOING TO BERLIN

Självklart strejkar bilduppladdningen på bloggen, vilket kanske är lika bra med tanke på att jag fortfarande inte köpt en ny kamera. Men, imogron blir det ändring på det, för då ska jag äntligen köpa hem en ny liten bebis. Nikon d5100 blir det (antagligen, är fortfarande lite ambivalent, men det blir nog bra). På onsdag drar jag till Berlin med brudarna, och det ska bli så galet jävla grymt! Har jag wifi kommer jag försöka uppdatera från mobilen, annars blir det en bildbomb, och kanske massa shopping att visa på måndag när jag kommer hem! Sköt om er, hejsvej!

WHAT'S UP?

Hejhej! Vill bara säga att jag lever. Skolan äter upp mig just nu, och min kamera är fortfarande trasig. Förhoppningsvis köper jag en ny kamera under den här veckan eller nästa vecka, och då kommer jag ha mycket lättare (och bli mycket mer motiverad att) uppdatera! Om nio dagar drar jag och mina brudar till Berlin, och det ska bli så jävlajävla grymt! Ett avbrott från plugget som vi verkligen behöver!

LONG AND BLACK

Superfin klänning från Weekday. Svart funkar ju alltid, eller hur? Den här kommer från Weekday (Cheap Monday) och kostar 550 kr. Vi har inget Weekday här i närheten, men om exakt två veckor befinner jag mig i Berlin, och då jävlar ska jag shoppa!

SEQUINED

pics: Angelica Blick
Paljettkjolar är så himla fint tycker jag, och den här lite etnoinspirerade skulle jag ju inte tacka nej till. Kommer in på Gina Tricot om några veckor - håll ögonen öppna!

RSS 2.0