MONDAY WITH MUM


Som ni kanske vet är min mamma här den här veckan och vi har det så himla mysigt. Vi bor i en lägenhet i Bethnal Green och igår bestämde vi oss för att promenera till Hoxton för frukost på Fabrique bakery (där jag och Tilda åt kanelbullar, ni vet?).

My mum is here this week and we are having the best time. We're renting an airbnb-flat in Bethnal Green and yesterday we took a short walk to Hoxton for some breakfast at Fabrique Bakery. 


Åt godaste mackan med stenugnsbakat bröd med serrano-skinka och paprikachutney, croissant och såklart kanelbulle. Gott kaffe dessutom. Har exakt likadana koppar hemma och jag saknar dem, haha. 

They had the best sandwiches, croissants and cinnamon buns. And the coffee is extraordinary aswell. 

Mamma.

Mum was there.


Jag. 

And me, hello!


På dagen var vi i St Pauls Cathedral vilket var dyrt men så himla värt det. Fantastisk arkitektur och framförallt fantastisk utsikt högst uppe på kupolen. Visar mobilbilder senare. På kvällen åt vi pasta på Jamies Italian och det höll helt klart måttet. Bland den bästa italienska maten jag ätit i London faktiskt, och helt okej priser. 

After breakfast we went into St Pauls Cathedral, I will show you mobile pictures later. In the evening we ate pasta in Jamies Italian. It was actually among the best Italian food I've had in London, so I can highly reccomend it! 


Sedan gick vi på musikal. Miss Saigon, som jag velat se så himla länge. Den var självklart helt fantastisk. Storyn är gripande och djupt tragisk och alla artister var så otroligt duktiga (det är bland annat en svensk tjej som spelar en av de större rollerna, lite coolt!). 

After that we went to see the musical Miss Saigon. It was tragical, magical and absolutely amazing!
 
LONDON | |
#1 - - leavanny.blogg.se:

Gott

Upp