NOVEMBER SNAPSHOTS

Det känns som att November utan tvekan har varit årets snabbaste månad. Ingen höstångest här inte. Har verkligen haft fullt upp exakt hela tiden och jag har ännu en fullspäckad vecka framför mig innan November är slut och julen drar igång på riktigt. Här kommer lite mobilbilder från månaden som gått.


Månaden inleddes med att mamma kom och hälsade på i fem dagar. Jag var ledig så vi hade all tid i världen att göra massa mysiga och turistiga aktiviteter. Hade längtat efter det här besöket hur länge som helst och det levde verkligen upp till förväntningarna. Bland annat blev det två musikaler, ett besök i St Pauls Cathedral och oändligt många frukostar. 

 
1. Nadine fyllde 20 och vi firade med pizza och öl hemma hos tjejerna. 2 & 4. Mathilda S var här och hälsade på så vi styrde after work på London Cocktail Club med Mathilda x3, Nadine, Tilda och Märta. 3. Carlo skulle flytta till Dubai så vi var ute och firade/sade hejdå. Här är jag, My och Aroa från mitt jobb. 
 


Har självklart jobbat mycket och har bland annat stylat skyltdockor. Det är svårt när stilen är så långt ifrån min egen, men det är en rolig utmaning att faktiskt tänka på vad kunderna och företaget förväntar sig istället för bara vad man själv tycker är snyggt. Här ser ni dessutom lite hur Superdry-kläderna faktiskt ser ut. Killkläderna är tusen gånger enklare kan tilläggas. Jag har varit ute en del. Här är jag och tjejerna på Oslo, Hackney i lördags. Det har verkligen börjat bli jul. Tilda, Mathilda och jag var på julmarknaden i svenska kyrkan igår (KAN inte fatta att det var ett helt år sedan vi var där sist). Mathilda och jag bunkrade upp med julmust och julskinka eftersom vi båda kommer vara kvar i stan över jul. Sedan gick vi till Primark för att köpa ungefär alla julsaker de hade. Fan vad vi ska satsa den här julen. Har man inte möjlighet att fira med sin familj kan man ju iallafall förvandla lägenheten till ett julmuseum, right? Så att julifiera lägenheten, samt döda den jävla mus-invasion som återigen letat sig in i lägenheten står på agendan just nu. 
 
November went by so fast and I cannot believe it is almost christmas now. Here are some snapshots I took with my phone in the past month. I have been really busy with visits, work, Christmas shopping and plenty of beer and cocktails. It's been an extraordinary month to be honest, and I still have another week with plenty of plans (and my two best friends visiting) left. The next mission is to turn our flat into some sort of Christmas empire, since we are spending Christmas in London this year. And also to kill all the fkn mice in our flat. Sure, Cinderella liked to hang out with them, but we sure don't.
 
BEA | London | |
Upp