OUR ROOM


Hello! Igår efter jobbet var jag absolut död, så efter att jag och TIlda kört en AW på Dirty Martini och druckit en £2.50-pint med Andrea och Mathilda så somnade jag runt klockan halv tolv. Planen var att vakna tidigt idag men jag vaknade efter nästan tolv timmars sömn och har nu lite ångest över att ha sovit bort halva dagen. Får väl se det som välbehövligt eftersom jag lyckades sova mig igenom ett alarm var tionde minut i tre timmar. 
 
Planen för idag är att hänga med mina ex-flatmates som jag inte träffat på allt för länge. Tror vi ska på museum eller någon liknande gratisaktivitet, haha. Det blir nog bra. Har en del saker att stå i också, men är ledig imorgon med så jag har tid på mig. Här har ni förresten lite småbilder på mitt och Tildas rum. Snodde dem från Tildas blogg.  Vänstra sidan är min och högra är Tildas. Gillar ni min planta som jag köpte för 1 pund på Columbia flower market?

Om jag orkar städa och hittar min kameraladdare lovar jag att knäppa ett par till, kanske på resten av lägenheten också. Ha det bra tills vi hörs igen. Puss!
 
ENG: Tonight I slept for 12 hours. Was absolutely dead. Am off today and tomorrow and I have loads of things to do. Today I will meet up with my old flatmates and probably hit a museum or some other free activity. Here are some pictures of mine and Tildas room by the way. Promise that I'll give you more when I find my camera charger (and clean the room). Til next time, puss!
INTERIOR, LONDON | |
Upp