HEJ FRÅN SWEDENEast End Thrift Store i Whitechapel/Stepney. Har en del där du får fylla en liten påse med kläder för £10 och en stor påse för £20. Mycket skit såklart, men är man där ofta går det nog att fynda. Mest jeans och läder, inga t-shirts och typ inga klänningar. Andra delen av butiken är mer välsorterad och du hittar Levi's-shorts för £10 (dock booty-korta). Främst 80-90-tal. 

Sedan gick vi en stund på Brick Lane. Fattiga som vi är köpte vi £1.50-pasta på Tesco som tillsammans med gratis Vitamin Water blev en ganska nice lunch. 

Hej! Nu är jag i Sverige på semester. Inte helt fel kan jag säga. Jobbar ju heltid nu och det är faktiskt slitigare än jag hade trott, kombinerat med flytten. Förra söndagen var jag dock ledig och gick runt i massa second hand-butiker i öst tillsammans med Andrea och Mathilda. Får se hur det blir med uppdatering här i Sverige, men kameran är iallafall med. 

PS. Har fått näsvingen piercad av världens coolaste transa. Fett nöjd! 
LONDON | Best burgers London, Brick Lane, Brick Lane London, East end thrift store, Second Hand London, Second hand, Vintage | |
#1 - - Susanna Maria J:

Vad kul ni verkar ha det :D

Upp