FOOD, I LOVE YOU

Om ni missat det så lever jag för mat (läs: frukost), öl och drinkar och äter gärna 20 pence-pasta i tre veckor för att kunna unna mig mat ute. Här har ni lite Instabilder på saker jag stoppat i mig den senaste tiden (you're welcome för restaurangtipsen btw). 


Asiatiskt på East Street med Tildaförrförra söndagen för att fira att vi fått lön (äntligenäntligenäntligen) och att jag var tillbaka från Sverige. Första gången på East Street för mig men det rekommenderas varmt! Så god mat, fin lokal, snabbt och fantastisk service. 5/5! Ligger nära Tottenham Court Road. 


The Breakfast Club
 med Tilda och Mathilda en helt vanlig onsdag. Jag och Tilda lever för Breakfast Club (eller alla ställen som serverar frukost tills långt in på eftermiddagen). Den här gången var vi på Spitalfields-branchen, vilken jag verkligen gillade för att den var stor och inte spelade så hög musik. Jag åt pannkakor med skinka, cheddar, ägg och maple syrup, låter så sjukt äckligt men det var HEAVEN! Kommer klart beställa det här igen! Finns Breakfast Clubs lite överallt i London, jag rekommenderar er att satsa på vilken som helst förutom Soho eftersom de har typ fem bord och man får köa i ca. två timmar. 

Frukost på Trade med M i onsdags. Även om jag älskar greasy breakfasts så kan en riktigt god macka och kaffe också vara helt perfekt ibland. Vi hittade Trade som ligger literally fem minuters promenad från vår lägenhet (kommer så hänga mer här), på Commercial Street. Serverade amazing mackor, gott kaffe, vad som såg ut att vara övergod lunch och bakverk och även pannkakor och andra frukostgrejer. Jag åt en turkey & avocado-macka i mysig, minimalistisk hipstermiljö. I love it. 


Blessing's.
Igårkväll var det lördag och jag, Tilda och Mathilda kände att vi faktiskt måste lämna lägenheten och göra någonting lördagsaktigt. Vi hamnade på Blessing's (också på Commercial Street) som var en fancy cocktailbar på övervåningen och vrickad gayklubb i källaren. Drinkarna var to die for (fast jäkligt pricey), drack en Rhubarb Vanilla Martini som smakade rabarberpaj med vaniljkräm. Sedan slöt Andrea upp och vi dansade lite bland giant vaginas i källaren innan vi gick hem vid halv ett...

... Med ett litet pit-stop på Burger King, WhiteChapel Road <3. Mozarellasticks och fries, ord är överflödiga.

ENG: You all know I live for food and here are some places I've eaten and drunk recently. Click the links for more info, I recommend all of these places with all my heart. As previously stated, I don't mind eating 20p-pasta and cup noodles for three weeks as long as I get to go out and eat once in a while. Especially breakfast. Going out for breakfaskt is my true love in life. Cheers!
LONDON, TIPS | |
#1 - - Annster:

Ser gott ut :)

#2 - - Robex Lundgren:

mums

Upp