HELGSUMMERING

 
Då var 2015s första helg över och det har väl inte varit den härligaste starten på året måste jag medge. Jag har haft PMSen från helvetet och mest velat lägga mig ner och dö 75% av tiden. Så jävla värdelöst att vara tjej ibland. PMS för de flesta handlar om att man är lite extra lättirriterad eller sur, men för mig (och många andra) är det som att bara gå in i ett svart jävla hål ett par dagar i månaden. Jag brukar tro att jag är gravt deprimerad/psykiskt sjuk tills jag faktiskt inser sambandet och förstår att det kommer gå över om ett par dagar. 

Så gårdagen tillbringades till största del i soffan/sängen, ätandes och tittandes på Pretty Little Liars. På kvällen kände jag att jag var tvungen att göra någonting för att undvika att klösa ut mina egna ögon av tristess så jag tog en promenad ner till Tate Modern och passerade typ alla Londons landmärken på vägen. Efter det mådde jag faktikst bättre, och fortsatte kvällen med att titta på På Spåret med min familj via Skype och äta takeawayfood. 

Idag var jag nästan mig själv igen och åkte in till stan med Mathilda och Tilda. Vi tittade på rean (men handlade inget för jag är pank as fk) och fikade lite välförtjänt chokladtårta i Carnaby. Kvällen har ägnats åt att organisera vårt kök och fixa diskschema, såna där vuxensaker ni vet. 

Nu måste jag sova eftersom jag jobbar tidigt imorgon. Ska flytta om halva butiken vilket jag verkar ha blivit ansvarig för, så om allt blir uppfuckat så är det mitt fel. Men det ska nog bli bra. Nu är jag ärligt talat grymt laddad för en ny vecka (utan PMS!!!!!), wiho, nu kör vi!

PS: Vad tycker ni om den nya designen? Har gjort bilderna och inläggen mycket större. Funkar det bra på era datorer? Får allt plats på skärmen osv? 
EVERYTHING ELSE | |
#1 - - Tilda:

funkar asbra

Upp