TOMMY GIRL

 
Två favoriter som jag fick i julklapp var den här parfymen och det här läppstiftet från Nyx, färgen Snowwhite! Har det på mig på de här bilderna. Thanks Santa!
NEW | |
#1 - - Lisbeth:

Hej Beatrice! Jag ska flytta ner till London om några veckor troligtvis och undrar om du har några förslag på vart man kan söka jobb? Självklart kommer jag gå runt och lämna CV lite överallt men har du och dina vänner några erfarenheter från bra jobb? Kanske ett jobb man glömmer bort finns! Tack så mycket för en fin blogg, jag har lärt mig så mycket av dina inlägg om London :)

Svar: Hej! Alla mina kompisar jobbar i klädbutik eller på caféer/matkedjor! Jag jobbar i Covent Garden, andra bra områden för butiksjobb är Oxford Street/Regent Street, Kensington/Kings Road, Carnaby och Westfield-köpcentrumen i Stratford och Sheperds Bush! Glöm inte alla matställen som EAT, Pret osv, annars finns ju verkligen tusentals små
Caféer och restauranger, bara att lämna cv! Många butiker kommer antagligen inte ta emot cvn just nu eftersom januari-mars är döda månader inom retail, men jag har faktiskt sett lite lappar i skyltfönster så om du bara ligger i som sjutton borde du hitta något. Lycka till! Välkommen till London, det är skitigt och stökigt men du kommer älska det!
beatrice

Upp